Pasta Arabiata

26 september 2010 § Een reactie plaatsen

Wat als je iets at en de inhoud toch vergat? Dan doe je het later toch gewoon zoals je denkt dat het was. Geslaagde vegetarische maaltijd voor 1 persoon, zoveel is zeker!

Veetjes Pasta Arabiata

Wat heb ik nodig…

  • penne pasta
  • cresson en basilicum
  • 1 koffielepel olijfolie
  • 2 tomaten, in blokjes
  • 1 halve rode paprika, in blokjes
  • 1 teentje look, gesnipperd
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 kleine eetlepel harissa voor een hot en pittig resultaat, minder als je minder wilt want ik heb geen pikanterie-sensor
  • 250 ml water
  • gehakte perterselie
  • provinciaalse kruiden mengeling
  • peper en zout

Hoe doen we dat

Kook de penne zoals aangegeven op de verpakking.

Stoof de ui en look in de olijolie. Voeg de paprika en de tomaten toe en laat even doorsudderen. Voeg het water en de harissa toe en laat zachtjes het vocht er uit koken. Breng op smaak met de peterselie,de provenciaalse kruiden, perper en zout .

Giet de penne af en meng onder de tomatensaus. Werk af met cresson en wat basilicum.

Jammie!

Advertenties

Getagd: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Pasta Arabiata voor Veetje.

Meta

%d bloggers liken dit: