Design in a bag

11 augustus 2010 § 2 reacties

Er werd al eerder gemeld dat Meneer Veetjes en ik ons zowat professioneel hebben toegelegd op verbouwen. Correctie: Meneer Veetjes heeft zich ontpopt tot een handige Harry met 2 ongelooflijke gouden handen aan zijn lijf, een neus voor zaken, een goede smaak en vooral een talent voor een uitgekiende planning. Zo wordt altijd alles netjes op tijd geleverd en verloopt het hier vlot en volgens plan. Ik ben eigenlijk zowat de bijspringhulp. Of eerder de kapitein van het huishouden, want ook dat moet blijven draaien. Ik doe het met plezier, maar voel me altijd het klunsje met de minst interessante job, of beter gezegd: ik voel me het klunsje omdat hij het allemaal zo goed doet met onze renovatie en ik in feite niets anders doe als voor de verbouwing, nl de was en de plas.

Maar, zo hou ik me voor, het moet ook gebeuren! Dus ik stof me een weg tussen slijpwerken en schuurdagen en draai in de kookpotten tussen koffie zetten en bewonderend toekijken of inspringen. Want, zo meldt dat laatste, af en toe kan ik echt wel helpen! Onze binnenmuren zetten we samen (Meneer Veetjes metsend en ik voegend), de OSB ging er in, de nieuwe balken legden we met twee, isoleren, en doe-het-zelf zaken werden door ons beiden bezocht om de juiste spullen te verzamelen (Meneer Veetjes legt uit wat we zoeken en ik duw de kar, de mand of help gewoon met dragen). Voor zij die twijfelen, ik kan mijn inbreng aantonen:

OSB

Maar bovenal en zeer vooral begint alles nu in de richting van de inrichting te gaan. GEWELDIG! Want daar zijn we alletwee heel goed in! Kiezen, kijken, passen, vergelijken,… ik hou er enorm van. De interieuboekjes stapelen zich op en we weten stillaan waar naar toe. De vloer ligt er intussen in op de benedenverdieping, de badkamer is zo goed als af en ook over de kleurkeuze van de nieuwe ramen waren we het in het verleden heel snel eens. Dus nu kunnen we denken aan de kleur van de kamers boven! En dat loopt vlotjes. Ergens op het einde van de zomer hangt er waarschijnlijk al wat vrolijkheid op de muren!

Maar… wat als kiezen, met twee of alleen, niet zo gemakkelijk gaat… Les goûts et les couleurs ne se discute pas… Dan kan een interieurarchitect hulp bieden en al het geld uit de zakken kloppen. Of je koop gewoon een zak, met een interieurspecialist zijn mening in! Dat is wat Design in a bag aanbiedt. Voor de eeuwige twijfelaar, de smaakloze vriend of vriendin, het lief met 1000 en 1 voorstellen… De redding zit in een zakske!

Momenteel kan je kiezen tussen 2 ruimtes: de badkamer of de keuken. Je moet je eigen plaats niet beginnen opmeten of uittekenen: neen, dit gaat enkel en alleen over kleuren en smaken, zodat het werkblad van het aanrecht ongetwijfeld bij de kleur van de kasten past of de mozaïektegeltjes rond de lavabo niet vloeken met de muren. Zoals “Design in a bag” zelf zegt: professionele interieurspecialisten maakten er werk van om uitgeprobeerde en goedgekeurde recepten aan te bieden zodat het resultaat altijd geslaagd is, welke zak je ook uitkiest!

Hoe werkt dit alles? Met de grootste eenvoud! Je kiest welke ruimte nood heeft aan een opknapbeurt en maakt je keuze uit verschillende thema’s. Klik, kies en klaar! Je bestelt de zak van je voorkeur (altijd onder de $100) en wacht tot hij geleverd wordt. Elke zak bevat stalen van de verf, tegels, werkbladen + vier bladen met kleuren die passen in het plaatje +  vier tekeningen van standaardkamers die uitgewerkt zijn met je uitgekozen kleurenpalet + een gedetailleerde winkellijst waar prijzen en namen van materialen op terug te vinden zijn.

Fantastisch!

Advertenties

Getagd: , , , , , , , , , , , , , ,

§ 2 Reacties op Design in a bag

  • Marie schreef:

    Veetje, jij maakt mijn dag goed vandaag. Tussen het stof, de planken, de gyproc en de balken op de zolder, geniet ik van al jouw tips. Meer had ik niet nodig op een dag zoals vandaag.

    • Veetje schreef:

      Awel, daar voor doe ik het nu eens sie! Héél graag gedaan en merci voor het berichtje. Ik ken dat, dat stof bijten, dus ik wens je een groot pakje goeie moed en straffe koffie om door te zetten, succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Design in a bag voor Veetje.

Meta

%d bloggers liken dit: